Chemins de Grandes RandonneesLong hiking Padsen/grote RoutepadenFernwanderweg mit die GR in FrankreichРазмеченные маршруты для многодневных походов width=长途远足路线

 

GR®

Lange afstandspaden

Gites d'etapes, Chambres d'hotes, Schuilplaatsen, Hotels, Hostels, Maison d'hotes, Camping, routes, kaarten, nuttige informatie

Webmaster: Philippe Papadimitriou L'Etoile Gasthuis Oprichting: 2001 Copyright © gr-infos.com

GR® Lange afstandspaden

Interactieve kaart Interactieve kaart
(Laadtijd van de pagina: 15 seconden)

 

GR, GRP, PR wandelwegmarkeringen

 

 

Andere wandeltochten

 

Praktische Raad
Je controleert best vooraf de openingsuren van de overnachtingsplaatsen, vooral tijdens het hoogseizoen. Zo vermijd je voor een gesloten deur te staan.
Reserveer je overnachting (normaal betaal je 30 % voorschot en de rest op het einde van je verblijf).
Voorzie cash geld, want de meeste gÓtes en gastenverblijven aanvaarden geen kredietkaarten.
Neem een lakenzak mee (dekens krijg je ter plaatse).
Stop alle kleren en andere spullen in een plastieken zak, die je dan in je rugzak steekt. Zo blijft alles droog.
Normaal kan je in een gÓte van gastenverblijf inchecken ten vroegste vanaf 15 uur.
Voordat u gaat wandelen is het goed om erop bedacht te zijn dat u alle uitrusting heeft en dat die uitrusting goed werkt. Sommige wandelroutes zijn lastig om af te maken en goede en passende uitrusting is dan noodzakelijk. Zeer belangrijk is dat u niet bespaart op uw wandelschoenen. Dit is het belangrijkste onderdeel van uw uitrusting en moet dus zo comfortabel mogelijk zijn, zodat u de meest optimale wandeling kan maken.

 

Mon GRHet is aan te raden om tijdens je wandeling de markeringen te volgen en de FFrandonnee topo-gids mee te nemen. U vindt ook informatie op MonGR.fr.

® De acroniemen GR® GRP® PR, evenals de bijbehorende markeringen (wit / rood, geel en geel / rood), zijn handelsmerken geregistreerd door de Franse Federatie van Wandelen. Ze mogen niet worden gereproduceerd zonder zijn toestemming. De FFRP, erkend als van openbaar nut, brengt de verenigingen samen die wandelroutes op de GR® GRP® PR creëren en onderhouden. Het publiceert topo-gidsen van deze wandelroutes. Ondersteun met uw donaties de acties van de duizenden vrijwillige wandelpaden van de FFRandonnee.

GR-Infos.com is een redactionele partner van MonGR.fr.

 

 

 

L'Etoile Gasthuis tussen Lozere, Ardeche en Cevennes in Zuid Frankrijk

Voorheen was L'Etoile een toeristisch Hotel met een prachtig park eromheen langs de rand van de rivier Allier gelegen in La Bastide-Puylaurent tussen de Lozere, de Ardeche en de Cevennen in de bergen van Zuid Frankrijk. Kruising van de GR®70 Stevenson route, GR®7, GR®72, Le Cevenol, GR®700 Regordane Weg (St Gilles), Margeride, GR®470 Sentier des Gorges de l'Allier, Montagne Ardechoise en veel kleine RouteWegen.

Copyright © gr-infos.com